• Digitalna stampa Digitalna štampa ima primenu u outdoor i indoor brendiranju. Ako želite da ostavite dobar utisak na klijente, ponudite nešto novo,
    vizuelno obogatite poslovni prostor ili predstavite svoje proizvode i usluge, štampa velikog formata je idealna stvar za to.
  • Reklamna galanterija Galanterija i kancelarijski materijal koji odgovara vašoj firmi.
    Veliki izbor kancelarijskog materijala i proizvoda koji će reprezentovati Vašu kompaniju
  • Digitalna stampa Digitalna štampa ima primenu u outdoor i indoor brendiranju. Ako želite da ostavite dobar utisak na klijente, ponudite nešto novo,
    vizuelno obogatite poslovni prostor ili predstavite svoje proizvode i usluge, štampa velikog formata je idealna stvar za to.

ŠTAMPA


Digitalna štampa ima primenu u outdoor i indoor brendiranju. Ako želite da ostavite dobar utisak na klijente, ponudite nešto novo, vizuelno obogatite poslovni prostor ili predstavite svoje proizvode i usluge, štampa velikog formata je idealna stvar za to. Mi Vam nudimo kompletnu grafičku pripremu i rešenje za štampu, štampu visoke rezolucije na kvalitetnim materijalima i montažu na terenu.

Štampa
 
ŠTAMPAMO: vizit karte, fascikle, memorandumi, nalepnice, pozivnice, ulaznice, čestitke, diplome, zahvalnice, probni uzorci, ID kartice, digitalna grafika, jelovnici, karte pića, rezervacije, uputstva, cenovnici, A3 trodelni prospekti, plakati, kalendari, katalozi A4, A3,... brendiranje komercijalnih vozila, roll-up-ovi, baneri, prekrivanje gradilišta printom - reklamom ili izgledom budućeg objekta, reklamne cirade i baneri velikog formata, rupičasti mash koji trpi udare vetra i samim tim je idealan za razapinjanje između stubova, rupičasta samolepljiva folija sa digitalnim printom za staklo koja iznutra ne zaklanja pogled, papirni bilbord printovi za aktuelnu ponudu. Nudimo Vam izradu novogodišnjeg reklamnog materijala (kalendari stoni, zidni, džepni, novogodišnje čestitke, po Vašoj ideji i dizajnu.

DORADA : sečenje, bigovanje, klamovanje, spiralno koričenje, plastifikacija.


VIZIT KARTE


Možete izraditi color vizit kartice, obostrana štampa. Vrhunski kvalitet, brzo vreme dostave.
Standardne dimenzije vizit kartica je 9x5 cm

Vizit karte

FASCIKLE


Fascikle različitih formata i štampe.
Kartonske štampane fascikle su najtraženije.
Plastifikacija: sjajna/mat

Fascikle

MEMORANDUMI


Memorandum je list papira, najčešće A4 formata, na kojem se nalaze osnovni podaci Vaše kompanije. Unutar poslovne komunikacije postoje određena pravila koja treba poštovati, jedno od njih je da svako poduzeće ima vlastiti, originalan memorandum.

Memorandum

POZIVNICE


Izrada pozivnica za određeni event.
Veliki izbor pozivnica za venčanje, svadbu, rođendane i sve vrste proslava

Pozivnica

BROŠURE I KATALOZI


Brošure i katalozi se koriste u razne marketinške svrhe, a najčešće za predstavljanje proizvoda ili celokupnog asortimana koji želite promovisati.
Mogu biti u raznim dimenzijama, sa različitim brojem stranica, ali što je najvažnije trebaju biti kreativno osmišljeni i atraktivni.

Memorandum

FLAJERI, LECI


Flajer predstavlja vid reklame u kojem ćete naglasiti određene prednosti vašeg proizvoda i usluge.

Flajeri, leci

ETIKETE, NALEPNICE, DEKLARACIJE


Etiketa je komad papira ili drugog materijala na kojem se štampaju informacije o proizvodu, legenda, adrese, identifikacija proizvoda, naziv oznake, reklame, upozorenja i ostale informacije. Štampamo etikete različitih namena, vrsta, na različitim materijalima...

Etikete_nalepnice, deklaracije

TAMPON ŠTAMPA


Uluge sito i tampon štampe vršimo na različitim materijalima i proizvodima. Štampa na tekstilu (majice, kačketi, rokovnici, upaljači, pepeljare, hemijske, zastave, priveske...

Tampon štampa

ŠTAMPA NA MAJICAMA


Veliki izbor majica, materijala, boja i veličina. Štampa na majicama može biti višebojna i od raličitog materija. ...

Štampa na majicama

ŠTAMPA NA KAČKETIMA


Vršimo štampu na kačketima. vaše je samo da odaberete Izradu kačketa vršimo u više tehnologija, korišćenjem floka, upeglavanjem, radimo vez ili tampon štampu, izbor je vaš.

Štampa na kačketima

REZANJE FOLIJE


Usluge isecanja PVC folije radimo brzo i kvalitetno kompjuterski na kateru. Ovakav princip izrade nalepnica ima širok spekatar primene od brendiranja automobilia, lokala, izloga do natpisa na svetlećim reklamama. U ponudi imamo širok spektar boja folija.

Rezanje folije

REKLAME NA CERADAMA


Usluge lepljenja aplikacija i logotipa na katovane baner folije na ceradama različitih dimenzija i specifikacija.

Reklame na ceradama