fbpx

Promotivni pokloni

Promotivni pokloni

Šta su promotivni pokloni?

Promotivni ili poslovni pokloni su idealna prilika da se iskoristi ona naša stara “dve muve jednim udarcem”. Šalu na stranu, to je zaista sjajna prilika da promovišete sebe ili svoj brend, samo ako znate pravi način da tu priliku iskoristite. Promotivni pokloni su lepši naziv za reklamni materijal, znate ono, olovke, kalendari, upaljači.

Ozbiljno, svake godine se bar pred novu godinu dele ti pokloni kupcima, klijentima, partnerima. Uglavnom se uvek vrte iste stvari: upaljači, hemijske olovke, kalendari, notesi, USB. Na sajmovima se dele majice, šolje, razni podmetači i slične stvari.

Korporativni pokloni

Eto ga još jedan naziv za reklamni materijal i promotivne poklone. Kada čujem ovaj izraz meni na pamet padne sledeća slika: neka kompanija, nazvaćemo je IksIpsilon ima 230 zaposlenih. Pred novogodišnje praznike, razume se, zaposleni iz šešira ili pomoću nekog softvera izvlače imena kolege ili koleginice za koju treba da kupi poklon. Sigurno se većina njih međusobno poznaje mada ne mora da znači, ni ja ne poznjem ljude koji žive ulaz pored mog. Tu su pokloni zaista raznovrsni, od onih dosadnih do zaista kreativnih. Sada da sklonimo tu moju sliku iz glave jer to nisu korporativni pokloni.

Dakle korporativni pokloni bas kao i promotivni su pokloni za kupce, klijente i saradnike koje imaju tri cilja. Prvi je da pokažemo našem kupcu/klijentu/saradniku da ga cenimo i cenimo saradnju sa njim a drugi je da na taj način dođemo u dodir sa nekim sledećim kupcem/klijentom/saradnikom. Treći cilj je da nas se seti osoba koja je dobila poklon od nas kada pogleda taj poklon. To može biti zanimljiva šolja, peškir za plažu ili bluetooth slušalice sa logom naše firme.

Poklon setovi

Kako na našem sajtu ima više stotina ili čak hiljada proizvoda odlučili smo da vam olakšamo kada su u pitanju promotivni pokloni. Došli smo na ideju da napravimo nekoliko različitih poklon setova koje bismo prilagodili našim klijentima. To znači da ćemo imati poklone za žene, muškarce i prilagodićemo ih vrstama poslova kojim se bave. Naravno uvek sami možete da izaberete Gift Box i artikle koje želite da poklonite. Preporučujem da pogledate kućne setove kao i tehnologiju koju imamo u ponudi.

063/714-66-54