fbpx

Reklamni materijal na jednom mestu

Želite da promovišete Vaš brend? Želite reklamni materijal sa Vašim logom a niste sigurni kakve proizvode želite ili gde da ih nađete? Došli ste na pravo mesto!

Mi imamo sjajne ponude za Vas. Na sajtu možete naći sve vrste proizvoda a ovde izdvajamo najpopularnije.

Majice

Promotivne majice
Majice sa štampom

Bilo da ste trgovac, poljoprivrednik, zadrugar, lekar, stomatolog, dreser pasa, volonter ili komercijalista, lepa majica sa logom ili majica sa natpisom koji asocira na vas i vašu firmu  je ono što ljudi pamte. Muške, ženske i dečije majice kratkih i dugih rukava. Sa kragnom(polo) ili bez. Vrsta štampe koja se radi na majicama: Sito štampa, digitalna, sublimacija.

Olovke

Reklamne olovke

Olovke su savršen izbor ako želite da promovišete svoj brend. Neizostavan su deo reklamnog materijala. Zbog veličine možete ih nositi svuda sa sobom. U ponudi imamo obične i hemijske olovke, jednostavnog dizajna i one elegantnije.

Šolje

Reklamna solja
Reklamna šolja

Sa moćnom slikom ili porukom, svako će primetiti Vašu šolju. Sa jedne strane odštampajte logo Vaše kompanije a sa druge rečenicu ili sliku koja će privući pažnju i nekome ćete ulepšati dan. Šolja sa oznakom brenda ili odgovarajućom porukom je savršen poklon poslovnom partneru, klijentu ili zaposlenom.

Notesi i rokovnici

Svakoj kompaniji su potrebni rokovnici i notesi, zar ne? Imamo sve što Vam je potrebno! Tvrd i mek povez, EKO, više vrsta i modela, boja i veličina, na Vama je samo da odaberete.

Reklamni notesi u raznim bojama
Reklamni notesi

Pored svega što smo ovde izdvojili, na našem sajtu možete pogledati i ostali promotivni materijal. U ponudi imamo radnu i poslovnu odeću, kačkete, USB, punjače za mobilne telefone, kao i sportsku opremu, kišobrane, torbe, upaljače, kalendare i još mnogo toga.

Na proizvodima koje naručite kod nas radimo sito i tampon štampu, vez i digitalnu štampu.

U ovom tekstu možete pročitati koliko je reklamiranje bitno za brend.

A ovde možete pročitati više o reklamnom materijalu.

063/714-66-54