fbpx

Štampa

ŠTAMPA

Digitalna štampa ima primenu u outdoor i indoor brendiranju. Ako želite da ostavite dobar utisak na klijente, ponudite nešto novo, vizuelno obogatite poslovni prostor ili predstavite svoje proizvode i usluge, štampa velikog formata je idealna stvar za to. Mi Vam nudimo kompletnu grafičku pripremu i rešenje za štampu, štampu visoke rezolucije na kvalitetnim materijalima i montažu na terenu.

ŠTAMPAMO: vizit karte, fascikle, memorandumi, nalepnice, pozivnice, ulaznice, čestitke, diplome, zahvalnice, probni uzorci, ID kartice, digitalna grafika, jelovnici, karte pića, rezervacije, uputstva, cenovnici, A3 trodelni prospekti, plakati, kalendari, katalozi A4, A3,… brendiranje komercijalnih vozila, roll-up-ovi, baneri, prekrivanje gradilišta printom – reklamom ili izgledom budućeg objekta, reklamne cirade i baneri velikog formata, rupičasti mash koji trpi udare vetra i samim tim je idealan za razapinjanje između stubova, rupičasta samolepljiva folija sa digitalnim printom za staklo koja iznutra ne zaklanja pogled, papirni bilbord printovi za aktuelnu ponudu. Nudimo Vam izradu novogodišnjeg reklamnog materijala (kalendari stoni, zidni, džepni, novogodišnje čestitke, po Vašoj ideji i dizajnu.DORADA : sečenje, bigovanje, klamovanje, spiralno koričenje, plastifikacija.

VIZIT KARTE

Možete izraditi color vizit kartice, obostrana štampa. Vrhunski kvalitet, brzo vreme dostave.
Standardne dimenzije vizit kartica je 9×5 cm

FASCIKLE

Fascikle različitih formata i štampe.
Kartonske štampane fascikle su najtraženije.
Plastifikacija: sjajna/mat

MEMORANDUMI

Memorandum je list papira, najčešće A4 formata, na kojem se nalaze osnovni podaci Vaše kompanije. Unutar poslovne komunikacije postoje određena pravila koja treba poštovati, jedno od njih je da svako poduzeće ima vlastiti, originalan memorandum.

POZIVNICE

Izrada pozivnica za određeni event.
Veliki izbor pozivnica za venčanje, svadbu, rođendane i sve vrste proslava

BROŠURE I KATALOZI

Brošure i katalozi se koriste u razne marketinške svrhe, a najčešće za predstavljanje proizvoda ili celokupnog asortimana koji želite promovisati.
Mogu biti u raznim dimenzijama, sa različitim brojem stranica, ali što je najvažnije trebaju biti kreativno osmišljeni i atraktivni.

FLAJERI, LECI

Flajer predstavlja vid reklame u kojem ćete naglasiti određene prednosti vašeg proizvoda i usluge.

ETIKETE, NALEPNICE, DEKLARACIJE

Etiketa je komad papira ili drugog materijala na kojem se štampaju informacije o proizvodu, legenda, adrese, identifikacija proizvoda, naziv oznake, reklame, upozorenja i ostale informacije. Štampamo etikete različitih namena, vrsta, na različitim materijalima…

TAMPON ŠTAMPA

Uluge sito i tampon štampe vršimo na različitim materijalima i proizvodima. Štampa na tekstilu (majice, kačketi, rokovnici, upaljači, pepeljare, hemijske, zastave, priveske…

ŠTAMPA NA MAJICAMA

Veliki izbor majica, materijala, boja i veličina. Štampa na majicama može biti višebojna i od raličitog materija. …

ŠTAMPA NA KAČKETIMA

Vršimo štampu na kačketima. vaše je samo da odaberete Izradu kačketa vršimo u više tehnologija, korišćenjem floka, upeglavanjem, radimo vez ili tampon štampu, izbor je vaš.

REZANJE FOLIJE

Usluge isecanja PVC folije radimo brzo i kvalitetno kompjuterski na kateru. Ovakav princip izrade nalepnica ima širok spekatar primene od brendiranja automobilia, lokala, izloga do natpisa na svetlećim reklamama. U ponudi imamo širok spektar boja folija.

REKLAME NA CERADAMA

Usluge lepljenja aplikacija i logotipa na katovane baner folije na ceradama različitih dimenzija i specifikacija.

063/714-66-54